Ter ere van ons jubileum hebben we een speciale traktatie. Zes weken lang ontvang je bij aankoop van een Gembira rijsttafel  een presentje van Sadhu!  Laat je verrassen door een mooi kokertje van bananenblad met wierook, een decoratief notenhangertje of een originele rainstick. Geniet van de heerlijke smaken van onze gerechten en ontdek meer over de verhalen achter deze gifts.

Indonesische wierook, een geurige reis

Indonesische wierook, gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals sandelhout en kruiden, biedt een unieke geurervaring. Bij het aansteken verspreidt het een warme, exotische geur die rust en welzijn bevordert. Gebruik het in je huis om een sfeer van sereniteit en spiritualiteit te creëren, en laat je meevoeren naar de mystieke eilanden van Indonesië.

Oosters Notenhangertje, Een klein sieraad met grote betekenis

Het Oosters notenhangertje is een kleine schat uit Indonesië met een eerbetoon aan de harmonie tussen mens en natuur. Deze geurige hangers, gevuld met natuurlijke noten en kruiden, verspreiden een betoverende geur die je huis of auto vult met een vleugje exotische warmte. Hang er een op en laat je meevoeren naar de mystieke eilanden van Indonesië, waar elke noot een verhaal vertelt.

Indonesische rainstick, de geluiden van de regen

De Indonesische rainstick is een prachtig instrument dat de geluiden van de regen nabootst. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe en gevuld met kleine steentjes of zaden, creëert het een rustgevend, stromend geluid wanneer je het omdraait. Dit traditionele instrument brengt een vleugje Indonesische natuur en kalmte in je huis, perfect om weg te dromen naar de tropische regenwouden.

Laten we samen een herinnering creëren! Neem een foto van je prachtige Sadhu presentje en deel deze met ons door de hashtag #GembiraXSadhu te gebruiken. Laat ons zien hoe je deze elegante toevoeging aan je huis gebruikt en deel het plezier en de schoonheid van Sadhu  met de wereld. We kunnen niet wachten om je creativiteit te zien schitteren!

Vergeet niet om Sadhu te volgen op Instagram en Facebook voor meer looks en inspiratie! 🌟