Voor de dessert lovers onder ons… Onze romige pisangs met een bolletje kokosijs en een palmsuiker siroop. Het warm/koud effect geeft je gelijk een andere smaaksensatie uitproberen?
Wat heb je nodig voor 2 personen:
- 2x Pisang goreng
- Kokosijs (of vanille-ijs)
- 100 gram palmsuiker (gula djawa)
- 1 theelepel geraspte gember
- 50 ml water
Bereidingswijze:
- Verwarm de pisangs in een voorverwarmde oven voor ongeveer 15 min op 150 graden.
- Snijd de gula djawa en verwarm deze samen met 100 ml water in een pannetje. Laat de suiker langzaam smelten op laag vuur tot het dikker wordt.
- Voeg de gember toe.
- Als de pisang klaar is kan je deze serveren met een bolletje (kokos)ijs en de gula djawa siroop naar smaak.
En klaar is je dessert. We zijn benieuwd naar het resultaat. Deel jouw creatie met ons! #lekkergembira